Gyalogosforgalom terelés

image22

Gyalogosforgalom terelés - március 4.

 Várhatóan március 10-re elkészülnek az ideiglenes gyalogátkelő-helyek a Széchenyiváros új körforgalmánál. Az Akadémia körút – Nyíri úti csomópont körül ezután a meglévő jelzőlámpás átkelési lehetőségek megszűnnek. A VER-BAU Parking Kft. nagy méretű táblákon fogja megjelentetni a – most főként a gyalogosokat érintő - forgalmirend változást az útvonalak előtt. 

Ez az ábra nagy méretű táblákon is meg fog jelenni az útvonalak előtt. A gyalogosok a pirossal jelölt útvonalon haladhatnak. A projekt során a csomópont körül mindenhol új járdaburkolat készül majd, szakaszosan. Előfordulhat tehát, hogy a képen pirossal nem jelzett szakaszok is használhatóak. de a térképen kiemelt szakaszok a projekt teljes ideje alatt a gyalogosok rendelkezésére állnak majd. 


A felvonulási területünkre elkezdtük beszállítani az érintett közművek áthelyezéséhez szükséges anyagokat. Az út mellett is több helyen kezdődtek földmunkák a víz főnyomócső áthelyezése miatt. A folyamatot a kirendelt régész szoros felügyelete mellett végezzük. 

Érdemes tudni, hogy a fejlesztés során a pizzéria is végig megközelíthető marad.