Parkolási lehetőségek

image10

2019. december 3 - Hova parkoljak?

Ha a kecskeméti megyei kórházhoz gépkocsival érkezik, minden esetben azt javasoljuk, hogy a Csabay Géza körút felől közelítse meg a parkolóhelyeket. Ezek az alábbiak: 


1. Amennyiben az Akadémia körút-Nyíri út kereszteződése felől érkezik, a Csabay Géza körútra hajt rá. Balról, a rendelőintézet után, a sorompós, beléptetőrendszerrel felszerelt mentőbejárón keresztül bemehet a kórház udvarára. Itt 30 percig ingyenes a parkolás, utána óránként 1 ezer forint. Egy nap legfeljebb 3 ezer forintot kell fizetnie, ha ezt a megoldást választja.
A több napos kezelésre érkezők kedvezményes parkolásra jogosultak, összesen 3 ezer forintért.
Sugár- és kemoterápiás kezelésre saját gépjárművel érkező betegek részére ezen a területen is ingyenes a parkolás.


2. A következő lehetőség szintén a Csabay Géza körút felől érhető el a kórház oldalában. A térkövezett, sorompóval védett parkolóterületen az első 4 óra parkolás ingyenes, utána óránként 200 forint.
A gépkocsit hátrahagyva, gyalogosan a mentőbejárón keresztül érheti el a kórház épületét.


3. Közvetlen ezután zúzott köves ingyenes parkolót alakítottunk ki, használatának nincs időkorlátja.


4. A rendelőintézettel átellenben a Szabadidőpark parkolójában 270 hely áll ingyenesen rendelkezésükre.


Ha mozgásában korlátozott, vagy állapota miatt nehezen mozgó hozzátartozóját hozza az intézménybe, javasoljuk, hogy a kórház udvarára behajtva, a mentőfeljárón keresztül vigye szerettét egészen a bejáratig, ahol az épületen belül biztonságba tudja helyezni, majd az ingyenes fél órás kereten belül még ki tud állni gépjárművével akár a költségmentes parkolóhelyek egyikére. Kis időeltolódással tud így csatlakozni ellátásra szoruló rokonához.